Header

Achtergrond CrossFit Ninja's

Medio 2013 zijn wij gestart met CrossFit Ninja's. Na een goede voorbereiding en een verbouwing hebben wij op 1 januari 2014 onze CrossFit box geopend. Ons belangrijkste doel is om jou te helpen gezonder en fitter te worden met de juiste kennis over beweging, techniek en voeding. Dit doen wij door het aanbieden van CrossFit trainingen, door Personal training, maar ook door het organiseren van lezingen en clinics. 

Wij zijn gevestigd in "MOOOF" op de Binckhorstlaan in Den Haag. Daar beschikken wij over een grote locatie (ruim 800 m2) met 2 trainingsruimtes, alle benodigde materiaal voor jouw training, kleedkamers met douches, gratis parkeergelegenheid en een ontvangstruimte waar de koffie altijd voor je klaar staat.

CrossFit Ninja's is samen met tal van andere bedrijven gevestigd in "MOOOF". "MOOOF" is de plek in Den Haag waar nieuwe en bestaande initiatieven op het gebied van sport, dans, muziek en beweging samenkomen. Naast CrossFit vindt je in "MOOOF" tal van andere sporten, zoals Krav Maga, Wing Chun, Kickboksen of Yoga. Maar je kan er ook terecht voor een (sport)massage of fysiotherapie. Samen met al deze andere bedrijven kunnen wij ervoor zorgen dat jij een stuk gezonder en fitter wordt.CrossFit Ninja's Den Haag

Onze coaches

Frank Mulder

Frank Mulder


Ik ben sinds 2003 werkzaam in de fitness branche en sinds 2006 fulltime Personal trainer. Ik ben in de fitness branche gaan werken vanuit mijn passie voor sport en gaan werken als Personal Trainer omdat ik blij word wanneer ik mensen écht kan helpen.

 

Al vroeg heb ik geleerd dat gezondheid bestaat uit meerdere aspecten: Denken, Ademen, Slapen, Eten, Drinken, Bewegen.

 

In de afgelopen jaren heb ik mijn rugzak gevuld met 'tools' om verschillende mensen op verschillende manieren te helpen.

 

Opleidingen: CrossFit level 1 & 2 Trainer, CrossFit Competitor Trainer, CrossFit Advance Gymnastics Trainer, CrossFit Kettlebell Trainer, CrossFit Powerlifting Trainer, CrossFit Weightlifting Trainer, KNKF instructeur gewichtheffen

Mátyás Szeiler

Mátyás Szeiler


Sport is een belangrijk deel van mijn leven. Ik ben op jonge leeftijd begonnen als triatleet en werd daarna een lange afstand loper. Na het afronden van mijn Bsc diploma, studeerde en werkte ik in Ierland en Spanje als Personal trainer. Als je werkt in de fitness industrie is het belangrijk dat je continu bezig bent met het verbeteren van je vaardigheden als coach.

 

In 2013 kwam ik in aanraking met CrossFit. Eind 2013 deed ik mijn eerste CrossFit workout en ben sindsdien verslaafd. 

 

I believe it is never to late to start, the question is how much you want it!

 

Opleidingen: CrossFit level 1 & 2 Trainer, CrossFit Gymnastics Trainer, CrossFit Weightlifting Trainer

Caroline Kepinski

Caroline Kepinski


Sport speelt al van jongs af aan een grote rol in mijn leven en heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Omdat ik veel verschillende sporten op wedstrijdniveau heb beoefend weet ik hoe belangrijk het is om een goede coach naast je te hebben. Naast dat ze je helpen, motiveren ze je ook om het beste in jezelf naar boven te halen en om net dat beetje meer te geven dan je misschien zelf had gedacht. Omdat ik het fijn vind om dit door te kunnen geven aan andere, ben ik in 2011 Personal Trainer en Vitaliteitscoach geworden.

 

Na een lange tijd erg geïnteresseerd geweest te zijn in CrossFit ben ik in 2014 eindelijk hiermee begonnen en sindsdien blijf ik mezelf elke dag weer verbazen hoe veel fitter ik na elke work-out wordt. Begin 2015 heb ik mijn CrossFit Level 1 course gedaan om ook anderen te kunnen begeleiden om het beste uit hunzelf te halen. 

 

Opleidingen: CrossFit level 1 Trainer, CrossFit Mobility Trainer

Ruben Stapel

Ruben Stapel


In 2012 kwam ik voor het eerst in aanraking met CrossFit. Door mijn verleden bij defensie was ik niet onbekend met het trainen op hoge intensiteit dus ik was gelijk verkocht! Ik ben toen met een klein groepje begonnen met wat WOD’s, onder primitieve omstandigheden. Na mijn eerste CrossFit open in 2013 heb ik toen in hetzelfde jaar nog mijn CrossFit Level 1 gehaald en ben ik begonnen met het geven van trainingen. Tot op de dag van vandaag doe ik dat nog steeds met veel plezier.

 

Professionaliteit, integriteit en discipline staan bij mij hoog in het vaandel, als mens en als coach. Daarnaast ben ik afgestudeerd diëtist. Ik ben van mening dat een solide basis van goede voeding het fundament is waarop uitmuntende atletische prestaties worden gebouwd. Wat je doelstelling ook is op het gebied van voeding of CrossFit, je kunt bij mij terecht.

 

Opleidingen: HBO Bachelor of Health (Nutrition & Dietetics), CrossFit level 1 trainer, CrossFit Weightlifting trainer level 1 & 2, CrossFit Powerlifting trainer, CrossFit Competitors trainer

 

Anish te Riele

Anish te Riele


Het menselijk lichaam boeit mij al van jongs af aan, waarbij de samenwerking tussen het hoofd en lichaam mij het meest fascineert.

 

Ik masseer nu al vier jaar het lichaam en kwam erachter dat door het bewegen van een lichaam je soms nog net dat stukje verder kan brengen. Vandaar dat ik ben begonnen met het geven van coaching.
Zowel één op één Personal training met de focus op het weer in balans brengen van het lichaam en de aansturing van het hoofd. Maar ik geef ook groepslessen waarin we werken aan de mobiliteit van het lichaam. Mijn grootste doel ik om het lichaam en je hoofd zo fit mogelijk te houden en de samenwerking tussen die twee zo optimaal mogelijk te krijgen.
 

Opleidingen: CrossFit Level 1 Trainer, CrossFit Gymnastics Trainer, CrossFit Mobility Trainer

Kyra Bisslik

Kyra Bisslik


Sporten is altijd een groot gedeelte van mijn leven geweest.  Ik kom uit een grote familie zwemmers/zwemsters en groeide daarmee op. Twee familieleden hebben zelfs met de Olympische Spelen meegedaan, waardoor ik de discipline kreeg om consequent te trainen. Dit bracht niet alleen het specifiek sporten, maar ook kracht en conditie met zich mee. Alles om sneller te kunnen zwemmen.  Toen ik oud genoeg was mocht ik eindelijk ook bodyboarden van mijn ouders. Een tijdje daarna verhuisde ik naar Nederland en stopte ik opeens met alles. Het was koud en ik moest wennen. Op vakantie in Aruba hoorde ik voor het eerst van CrossFit en deed mijn eerste (buddy) workout op het strand. Ik vond het geweldig!

 

Ik begon in 2014 met CrossFit in Amsterdam, deed gelijk mee aan de Open en binnen datzelfde jaar heb ik mijn Level 1 gehaald. Ik kwam later op Aruba in aanraking met gewichtheffen. Wat een andere wereld ten opzichte van CrossFit! Toch oh zo mooi om met elkaar te combineren. Ik had een nieuwe liefde gevonden. Sindsdien ben ik actief bezig met beide. Hoe maak je me wild enthousiast? Door deze twee passies samen te versmelten in een wod of een PT sessie.
 

Opleidingen: CrossFit level 1 Trainer, CrossFit Gymnastics Trainer, Eleiko Strength and Conditioning Coach Level 1 (weightlifting)

Nieuws - 26-07-2016

Lowlands Throwdown 2016

In het weekend van 1 en 2 oktober vindt weer de Lowlands Throwdown plaats in Omnisport te Apeldoorn. De qualifiers voor de Lowlands Throwdown worden gehouden op zaterdag 3 en 4 september bij alle CrossFit boxen in Nederland.
 

Bij ons kan je op zaterdag 3 september meedoen met de qualifiers voor de Lowlands Throwdown. Inschrijven voor de qualifiers kan nog tot en met 29 augustus.
 

De qualifier bestaat uit 3 workouts die gedaan worden in de CrossFit box waar je je hebt geregistreerd. Uiteindelijk gaan de beste 48 mannen (onder de 40 jaar), de beste 24 vrouwen (onder de 40 jaar) en de beste 12 mannen en vrouwen (boven de 40 jaar) door naar de finales op 1 en 2 oktober.