Header

Achtergrond CrossFit Ninja's

Medio 2013 zijn wij gestart met CrossFit Ninja's. Na een goede voorbereiding en een verbouwing hebben wij op 1 januari 2014 onze CrossFit box geopend. Ons belangrijkste doel is om jou te helpen gezonder en fitter te worden met de juiste kennis over beweging, techniek en voeding. Dit doen wij door het aanbieden van CrossFit trainingen, door Personal training, maar ook door het organiseren van lezingen en clinics. 

Wij zijn gevestigd op de Mercuriusweg 12-14 in Den Haag. Daar beschikken wij over een grote locatie met trainingsruimtes, het benodigde materiaal voor jouw training, kleedkamers met douches, gratis parkeergelegenheid en een ontvangstruimte waar de koffie altijd voor je klaar staat.

Kom snel een keer langs om onze prachtige locatie een keer in het echt te zien!

Onze coaches

Frank Mulder

Frank Mulder


Ik ben sinds 2003 werkzaam in de fitness branche en sinds 2006 fulltime Personal trainer. Ik ben in de fitness branche gaan werken vanuit mijn passie voor sport en gaan werken als Personal Trainer omdat ik blij word wanneer ik mensen écht kan helpen.

 

Al vroeg heb ik geleerd dat gezondheid bestaat uit meerdere aspecten: Denken, Ademen, Slapen, Eten, Drinken, Bewegen.

 

In de afgelopen jaren heb ik mijn rugzak gevuld met 'tools' om verschillende mensen op verschillende manieren te helpen.

 

Opleidingen: CrossFit level 1 & 2 Trainer, CrossFit Competitor Trainer, CrossFit Advance Gymnastics Trainer, CrossFit Kettlebell Trainer, CrossFit Powerlifting Trainer, CrossFit Weightlifting Trainer, CrossFit Scaling course, KNKF instructeur gewichtheffen

Ruben Stapel

Ruben Stapel


In 2012 kwam ik voor het eerst in aanraking met CrossFit. Door mijn verleden bij defensie was ik niet onbekend met het trainen op hoge intensiteit dus ik was gelijk verkocht! Ik ben toen met een klein groepje begonnen met wat WOD’s, onder primitieve omstandigheden. Na mijn eerste CrossFit open in 2013 heb ik toen in hetzelfde jaar nog mijn CrossFit Level 1 gehaald en ben ik begonnen met het geven van trainingen. Tot op de dag van vandaag doe ik dat nog steeds met veel plezier.

 

Professionaliteit, integriteit en discipline staan bij mij hoog in het vaandel, als mens en als coach. Daarnaast ben ik afgestudeerd diëtist. Ik ben van mening dat een solide basis van goede voeding het fundament is waarop uitmuntende atletische prestaties worden gebouwd. Wat je doelstelling ook is op het gebied van voeding of CrossFit, je kunt bij mij terecht.

 

Opleidingen: HBO Bachelor of Health (Nutrition & Dietetics), CrossFit Level 1 & 2 Trainer, CrossFit Weightlifting Level 1 & 2 Trainer, CrossFit Powerlifting Trainer, CrossFit Competitors Trainer, CrossFit Scaling Course. 

 

Anish te Riele

Anish te Riele


Het menselijk lichaam boeit mij al van jongs af aan, waarbij de samenwerking tussen het hoofd en lichaam mij het meest fascineert.

 

Ik masseer nu al vier jaar het lichaam en kwam erachter dat door het bewegen van een lichaam je soms nog net dat stukje verder kan brengen. Vandaar dat ik ben begonnen met het geven van coaching.
Zowel één op één Personal training met de focus op het weer in balans brengen van het lichaam en de aansturing van het hoofd. Maar ik geef ook groepslessen waarin we werken aan de mobiliteit van het lichaam. Mijn grootste doel ik om het lichaam en je hoofd zo fit mogelijk te houden en de samenwerking tussen die twee zo optimaal mogelijk te krijgen.
 

Opleidingen: CrossFit Level 1 & 2 Trainer, CrossFit Gymnastics Trainer, CrossFit Mobility Trainer, PowerMama Coach.

Kyra Bisslik

Kyra Bisslik


Sporten is altijd een groot gedeelte van mijn leven geweest.  Ik kom uit een grote familie zwemmers/zwemsters en groeide daarmee op. Twee familieleden hebben zelfs met de Olympische Spelen meegedaan, waardoor ik de discipline kreeg om consequent te trainen. Dit bracht niet alleen het specifiek sporten, maar ook kracht en conditie met zich mee. Alles om sneller te kunnen zwemmen.  Toen ik oud genoeg was mocht ik eindelijk ook bodyboarden van mijn ouders. Een tijdje daarna verhuisde ik naar Nederland en stopte ik opeens met alles. Het was koud en ik moest wennen. Op vakantie in Aruba hoorde ik voor het eerst van CrossFit en deed mijn eerste (buddy) workout op het strand. Ik vond het geweldig!

 

Ik begon in 2014 met CrossFit in Amsterdam, deed gelijk mee aan de Open en binnen datzelfde jaar heb ik mijn Level 1 gehaald. Ik kwam later op Aruba in aanraking met gewichtheffen. Wat een andere wereld ten opzichte van CrossFit! Toch oh zo mooi om met elkaar te combineren. Ik had een nieuwe liefde gevonden. Sindsdien ben ik actief bezig met beide. Hoe maak je me wild enthousiast? Door deze twee passies samen te versmelten in een wod of een PT sessie.
 

Opleidingen: CrossFit level 1 & 2 Trainer, CrossFit Gymnastics Trainer, Eleiko Strength and Conditioning Coach Level 1.

Tanisha Zwiers

Tanisha Zwiers


Opleidingen: CrossFit Level 1 Trainer, TOP Trainer Level A, Personal Hormonal Profiling, Mylogenics Activation, Mylogenics Release, StrongFit Fundamentals, PowerMama Coach. 

Andrea Gentile Silvestri

Andrea Gentile Silvestri


I've been into sports from a young age. I started swimming at 6 years old, starting competitve track running at 10 years old. I even won a bronze medal in the Italian national championships on the 100 meter sprint when I was 16. I started doing CrossFit about 6 years ago and never stopped since then. Besides doing a competition now and then I love coaching people and making them better at CrossFit. Hope to see you soon at the box!

 

Opleidingen: CrossFit Level I Trainer, Certified Swimming Coach. 

Michiel Boer

Michiel Boer


Opleidingen: CrossFit Level I Trainer, CrossFit Weightlifting Trainer, CrossFit Mobility Trainer, CrossFit Scaling Course.

Nieuws - 13-02-2015

Open Dag MOOOF

Zondag 15 februari Open Dag MOOOF Den Haag

Sinds 1 jaar zit CrossFit Ninja's in MOOOF Den Haag. MOOOF is het centrum in Den Haag voor sport, dansen en muziek. In één gebouw vind je CrossFit, Krav Maga, Wing chun, ballroom dancing, moderne dans, muziek studios, massage therapeuten, fysiotherapeuten en nog veel meer. 

 

Zondag 15 februari kan je de hele dag kennismaken met alle verschillende bedrijven binnen MOOOF, door workshops, rondleidingen en demonstraties. 

 

Het programma van de Open Dag:


10:30 – 11:00 – Inloop
11:00 – 11:30 – Tour on the MOOOF
11:30 – 12:00 – Pauze (met entr’acte)
12:00 – 12:30 – Workshops
12:30 – 13:00 – Tour on the MOOOF
13:00 – 13:30 – Pauze (met entr’acte)
13:30 – 14:00 – Workshops
14:00 – 14:30 – Tour on the MOOOF
14:30 – 15:00 – Pauze
15:00 – 15:30 – Workshops
15:30 – 16:00 – Pauze (met entr’acte)

Adres: Binckhorstlaan 135, 2516 BA Den Haag