Header

Massage

Voor massages werken wij samen met Anish Massagetherapie. Eigenaar Anish te Riele is gediplomeerd masseuse en mobility coach bij CrossFit Ninja's.

Een massage zorgt voor een verbeterd spierherstel, voor lossere spieren en daardoor voor betere sportprestaties. Na een workout hopen in je spieren vocht en afvalstoffen op, dit herken je aan de spierpijn na je workout. Door sportmassage zorg je ervoor dat je spieren vocht en afvalstoffen afvoeren. en dat de kans op blessures sterk daalt. 

Wil je een afspraak maken voor een massage? Neem dan contact op met Anish Massagetherapie
Leden van CrossFit Ninja's krijgen 10% korting op een massage bij Anish Massagetherapie.

Mylogenics

Voor Mylogenics behandelingen werken wij samen met StepOne. Eigenaar Barry Wiersma is Mylogenics Advanced Practitioner en coach bij CrossFit Ninja's.  

Heb je klachten, blessures of pijntjes waar je niet vanaf komt? De Mylogenics methodiek kan ervoor zorgen dat jij weer zonder klachten kan sporten. Mylogenics is een test- en behandelmethodiek die gericht is op blessure preventie, prestatieverbetering en blessurebehandeling en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden. 

Wil je een afspraak maken voor een behandeling? Neem dan contact op met StepOne.
Leden van CrossFit Ninja's krijgen 10% korting op een Mylogenics behandeling bij StepOne.

Fysiotherapie

Voor fysiotherapie werken wij samen met Kristel van den Bosch, praktijk voor fysio- en manuele therapie. Kristel van den Bosch is naast fysiotherapeute, ook McKenzie therapeut en momenteel bezig met de master manueel therapeut. 

Voor zowel sport als niet sport gerelateerde klachten kan je bij de praktijk terecht; voor een uitgebreid onderzoek, advies en behandeling. Dit kan (ook) zonder een verwijzing van de huisarts.

Wil je een afspraak maken voor fysiotherapie? Neem dan contact op met Kristel van den Bosch
Leden van CrossFit Ninja's kunnen bij Kristel terecht voor een gratis intakesessie (15 minuten).

 

Voeding

Voor voedingsadvies werken wij samen met Stapel Foodcoach.  Ruben Stapel, de eigenaar van Stapel Foodcoach, is kwaliteitsgeregistreerd diëtist en coach bij CrossFit Ninja's.

Stapel Foodcoach is gespecialiseerd in het begeleiden van crossfitters, krachtsporters en duursporters. Door gebruik te maken van adviespakketten wordt het voedingsadvies aangepast op jouw doelstelling. Of je nu op een gezonde manier gewicht wilt verliezen, spiermassa wilt aankomen of je herstel wilt verbeteren, het behalen van je doelen heeft de hoogste prioriteit. 

Wil je een afspraak maken voor voedingsadvies? Neem dan contact op met Stapel Foodcoach.
Leden van CrossFit Ninja's krijgen 10% korting op de adviespakketten bij Stapel Foodcoach.

Supplementen

Saint Fit Healthstore is onze partner voor advies en voor verkoop van supplementen op het gebied van sport en gezondheid.

Wil je meer informatie of advies over supplementen? Neem dan contact op met Saint Fit of bezoek hun winkel in de Schoolstraat in Den Haag.
Leden van CrossFit Ninja's krijgen 10% korting op de eigen merk producten van Saint Fit.