Header

Persoonlijke begeleiding

Wil je meer persoonlijke begeleiding dan kan je afhankelijk van jouw doel kiezen voor het Ninja Personal ProgramPersonal Training of Personal Coaching.

Wil je afvallen of er beter uitzien op het strand? Je fitter of energieker voelen? Om deze doelen te bereiken is vaak een verandering nodig in jouw levensstijl. Met het Ninja Personal Program helpen wij jou om die verandering te realiseren. Het programma is een intensief traject van minimaal 3 maanden waarbij je wordt geholpen door een team van experts om jouw doel te bereiken.

Personal training is er vooral op gericht om jou beter te leren te bewegen. Het kan zijn dat je bepaalde beperkingen hebt in mobiliteit, of beter wilt worden in Olympisch Liften of hulp nodig hebt bij revalidatie na een blessure. Met Personal Training werk je één-op-één met jouw coach aan verbeteringen in jouw lichaam.

Personal coaching is persoonlijke begeleiding naast de fysieke trainingen. Dit kan zijn advies over voeding, jouw levensstijl, een aangepast trainingsschema voor een specifiek trainingsdoel of mentale ondersteuning bij het sporten. Met Personal Coaching heb jij een persoonlijke coach met wie jij regelmatig contact hebt om jouw voortgang te bespreken.

prijzen personal training en personal coaching

Bij CrossFit Ninja's werken we met een team van personal trainers en coaches met verschillende specialismes die jou helpen om jouw doel te bereiken. Personal coaching en training vindt plaats op onze locatie op de Binckhorstlaan 135 te Den Haag, waar wij beschikken over 700m2 functionele trainingsruimte.

 

Voorwaarden Personal Training en Personal Coaching:

 • Het Coaching-, Training- en Ninja Personal Program zijn inclusief CrossFit groepstrainingen. Voor deze programma's geldt een minimale contractduur van 3 maanden. Na deze 3 maanden is het contract maandelijks opzegbaar.
 • Bij het Ninja Personal Program heb je in 3 maanden 1 intake gesprek, 15 personal training sessies en 5 afspraken met dietist.
 • Bij het Training Program heb je wekelijks 1 PT sessie met jouw personal trainer. Bij het Coaching Program heb je maandelijks 60 minuten coaching.
 • Annuleren van een personal training sessie of coaching sessie kan tot 24 uur voordat de sessie start, indien de sessie minder dan 24 uur van tevoren wordt geannuleerd wordt de sessie volledig in rekening te gebracht.
 • Personal Training sessies verlopen na 3 maanden, tenzij anders is overeengekomen.
 • Restitutie van Personal Training of Personal Coaching sessies is niet mogelijk.

Ninja Personal Program

De meest gehoorde doelen als iemand kiest voor persoonlijke begeleiding zijn afvallen, er beter uit zien of energieker voelen. Hiervoor is meer nodig dan alleen een aantal personal training sessies, namelijk het aanpassen van jouw levensstijl. Het Ninja Personal Program is een intensief programma van 3 maanden (13 weken), waarin je samen met een team van trainers en coaches aan de slag gaat om jouw doel te bereiken. Het programma bestaat uit één intake week en 12 trainingsweken. 

 

Intake: jouw persoonlijke programma

In de eerste week willen wij zoveel mogelijk over jou leren om op basis daarvan een persoonlijk programma op te stellen. In deze week krijg je een intake gesprek, bewegingsanalyse en brengen we jouw huidige eetpatroon in kaart.

   Tijdens het intake gesprek staan wij vooral stil bij jouw doelstellingen. Wat wil jij bereiken? Wat zijn jouw wensen? Maar ook wat zijn jouw beperkingen en hoe realistisch is jouw doel.
 
  Na het intake gesprek start je met 3 personal training sessies met één van onze coaches. De focus tijdens deze sessies ligt op het juist leren bewegen. Onze coach kijkt hoe je nu beweegt, waar eventuele mobiliteits beperkingen zitten en test jouw belastbaarheid.
 
  In de eerste week heb je ook twee keer een afspraak met onze dietist. Samen met hem breng je jouw huidige eetpatroon in kaart. 
 

Op basis van het intake gesprek, de trainingen en jouw eetpatroon maken wij een persoonlijk trainings- en voedingsprogramma voor de komende 12 weken.

 

Trainingsprogramma: bereiken van jouw doel

Na de intake week ga je 12 weken vol aan de slag om jouw doel te bereiken. Tijdens deze 12 weken heb je trainingsessies met jouw personal trainer, bespreek je regelmatig jouw voeding met onze dietist en train je mee met onze groepstrainingen om jouw conditie en kracht te verbeteren.

  

Elke week train je één uur één-op-één met jouw personal trainer. Deze sessies zijn er vooral op gericht om jou beter te laten bewegen. Daarnaast is jouw personal trainer tijdens deze 12 weken ook jouw coach en motiveert je bij de trainingen en geeft advies over hoe en wanneer je het beste kan trainen.

 

Elke vier weken heb je een afspraak met onze dietist. We volgen continu jouw eetpatroon, meten de resultaten in gewicht en vetpercentage en bekijken of jouw eetpatroon moet worden aangepast om optimaal te trainen.  

 

Om een een betere conditie te krijgen en meer kracht train je ook elke week 2x mee met onze CrossFit groepstrainingen. Een CrossFit training bestaat uit functionele bewegingen, waarin zoveel mogelijk spiergroepen worden betrokken, zoals bijv. tillen, gooien, trekken, klimmen, rennen en springen. De groepstrainingen worden begeleid door één of meerdere coaches. 

Tijdens het hele 12 weken trainingsprogramma staat ons team voor je klaar om vragen te beantwoorden. 

Starten met het Ninja Personal Program

Wil je starten met het Ninja Personal Program, neem dan contact op via ons contactformulier. Wij nodigen je dan uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Personal Training

Bij Personal Training ligt de nadruk op beter worden in bewegen. Door goed en functioneel te bewegen voorkom je blessures en verbeteren sport prestaties. Bij Personal Training werk je heel gericht aan één specifiek doel. Je kiest voor Personal Training:

-

 

als je mobiliteits beperkingen hebt waar je last van hebt om goed te kunnen bewegen.

-  

bij revalidatie na een blessure of als als je pijn vrij wilt bewegen.

-

 

als ondersteunende krachttraining voor je sport.

-

 

als je beter wilt worden in bepaalde oefeningen, zoals gewichtheffen.

Het doel van Personal Training is niet om jou uit te putten, maar om je goed te leren bewegen. Is jouw doel om af te vallen of energieker te voelen dan is er meestal meer nodig dan een aantal personal training sessies. Kies dan voor het Ninja Personal Program.
 

Starten met Personal Training

Heb je interesse in Personal training? Maak dan een afspraak voor een (gratis) intakegesprek. Dat kan door het invullen van het contactformulier op onze website. 

Tijdens het intakegesprek bespreken wij wat de doelen zijn die je wilt bereiken met Personal training, hoe je deze doelen het beste kan bereiken en wie van onze coaches jou daar het beste bij kan helpen.

 

Personal training bij CrossFit Ninja's Den Haag

Personal Coaching

Personal Coaching is structurele begeleiding op het gebied van voeding, levenstijl en training. Met Personal Coaching krijg je een persoonlijke coach die je adviseert en begeleidt naast de fysieke trainingen. Je kiest voor Personal Coaching:

-

 

als je advies wilt over voeding of jouw levensstijl

-  

als je een aangepast trainingsschema wilt voor een specifiek trainingsdoel

-

 

als je mentaal wat extra ondersteuning kan gebruiken bij het sporten

Personal Coaching is alleen beschikbaar voor leden die trainen bij CrossFit Ninja's.
 

Starten met Personal Coaching

Heb je interesse in Personal Coaching naast de CrossFit trainigen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat kan door het invullen van het contactformulier op onze website.

Onze coaches

Of je nu wilt afvallen, er beter uit wilt zien op het strand, sterker wilt worden of energieker wilt voelen ; ons team van personal trainers kan jou helpen om jouw doel te bereiken.

Frank Mulder

Frank Mulder


SPECIALISME:
 • CrossFit
 • Olympisch liften
 • Gezondheid en Lifestyle
 • Stress en voeding


Mátyás Szeiler

Mátyás Szeiler


SPECIALISME:
 • CrossFit
 • Gymnastics
 • Endurance training
 • Zwemmen


Caroline Kepinski

Caroline Kepinski


SPECIALISME
 • CrossFit
 • Vitaliteitscoach (lifestyle & voeding)
 • Mobility

 Ruben Stapel

Ruben Stapel


SPECIALISME
 • CrossFit
 • Competitive CrossFit / Competitions
 • Olympisch Gewichtheffen
 • Powerlifting
 • Voeding: HBO Bachelor of Health (Nutrition & Dietetics)
 • Lifestyle


Anish te Riele

Anish te Riele


Specialisme:
 • Mobility
 • Mental conditioning


Kyra Bisslik

Kyra Bisslik


SPECIALISME
 • CrossFit
 • Olympisch gewichtheffen
 • Gymnastics
 • Gezondheid en leven